Heb jij de vragenlijst al ingevuld over je loopbaan na je geneeskundeopleiding?

november 2023

Heb jij de vragenlijst al ingevuld over je loopbaan na je geneeskundeopleiding?

Een gezonde arbeidsmarkt voor artsen is belangrijk. Doe daarom in deze maand december nog mee aan het onderzoek dat het Capaciteitsorgaan samen met het Nivel uitvoert.

Doel van het onderzoek:

Inzicht krijgen in de loopbaankeuzes en overwegingen van (basis)artsen en de veranderingen daarin in de loop van de tijd; kortom inzicht in jouw cv/linked-in profiel en jouw verhaal erbij.

Met de resultaten van de vragenlijst wil het Capaciteitsorgaan goed onderbouwde uitspraken doen over hoeveel geneeskundestudenten nodig zijn om voldoende (basis)artsen in Nederland te hebben.

Een eerder onderzoek onder een beperkte groep (basis)artsen bleek niet representatief voor de hele groep. Daarom heeft het CIBG in afstemming met het Ministerie van VWS besloten alle basisartsen uit het BIG-register te benaderen voor deelname aan het onderzoek

Jouw bijdrage is cruciaal

De afgelopen weken heb je als het goed is al via het CIBG het verzoek gekregen de vragenlijst in te vullen. Mogelijk dat de vragenlijst in je spammail terecht is gekomen? Je deelname is zeer gewenst, ook als je op dit moment niet (als arts) werkzaam bent.

Je kunt ook onderstaande link gebruiken om de vragenlijst in te vullen:

Start de vragenlijst : https://enquete.nivel.nl/artsloopbaan

Het invullen van de vragenlijst is anoniem en duurt ongeveer 15 minuten. Je moet de vragenlijst in een keer invullen; het is niet mogelijk de antwoorden tussentijds op te slaan. Je hebt de maand december nog de tijd om de vragenlijst in te vullen.

Vragen? Neem contact op met Linda Flinterman: l.flinterman@nivel.nl of Cisca Joldersma, c.joldersma@capaciteitsorgaan.nl /06-30006514

 

 

 

 

 

 

Terug