20 januari 2022 Informatiebijeenkomst Uitvraag Beroepen GG – Capaciteitsorgaan

december 2021

Op 20 januari 2022, van 16:30 tot 18:00 vindt de online informatiebijeenkomst plaats. Deze kunt u zonder registratie bijwonen via

https://us06web.zoom.us/j/82003847450?pwd=ckNKZ3oxUTd3MjNPM3l4SFBibUlBZz09

Klik hier om de afspraak direct in uw agenda te plaatsen.

—————————————————————————————————-

Binnenkort start het Capaciteitsorgaan een onderzoek bij alle aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in alle sectoren. Dit is dus dé kans voor zorgaanbieders om aan te geven welke behoefte zij hebben aan zorgprofessionals. Dit draagt bij aan voldoende bekostigde opleidingsplekken voor de GZ-psycholoog, psychotherapeut, klinisch (neuro)psycholoog, verslavingsarts KNMG en verpleegkundig specialist GGZ.

Het onderzoek gaat via een webapplicatie en bestaat uit een korte vragenlijst van ongeveer 10 vragen over het huidig aantal werkzame professionals en de tekorten aan behandelaren.

Registreer u hier om deel te nemen: https://bgg.zorgraming.nl/register

Op 19 januari 2022 start de uitvraag. U kunt zich al nu al registreren. Het maakt niet uit of zich meerdere respondenten per zorgaanbieder inschrijven: dat regelen wij voor u!

De uitkomsten worden gebruikt in de raming van het Capaciteitsorgaan die eind 2022 verschijnt.

Inhoudelijke vragen over deze uitvraag en de raming voor de beroepen geestelijke gezondheid kunt u stellen via het mailadres dat staat op https://bgg.zorgraming.nl

Terug